Top Ad unit 728 × 90

Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 - 32 Bit + Crack indir


Selamlar  arkadaşlar bugün sizinle Windows 7 Ultimate orjinal sürümü paylaşacağım. Windows 7 sizinde bildiğiniz gibi artık xp’i geride bırakmış ve herkes tarafından beğenilen ve en çok kullanılan bir işletim sistemi olmuştur. Yaklaşık 3 gb boyutunda olan bu sistem sp1 sürümüdür. Windows 7 diğer işletim sistemlerinin aksine 15 dakika gibi kısa bir sürede yüklenmektedir. Üstelik yükledikten sonra driverleri sizin yüklemeniz gerekmiyor eğer internet bağlantınız mevcutsa windows 7 kendisi internet aracılığı ile buluyor ve yüklüyor.


WİNDOWS 7 İLE GELEN YENİLİKLER
Geliştirilmiş görev çubuğu
Windows 7′de, herhangi bir programı erişilebilir kılmak için tek tıklama ile görev çubuğuna sabitleyebilir ve görev çubuğundaki simgeleri yalnızca tıklayıp sürükleyerek yeniden düzenleyebilirsiniz.
Atlama Listeleri
Bu özellik, son zamanlarda üzerinde çalıştığınız dosyalara ulaşmanızı kolaylaştıran kullanışlı bir yoldur. En son kullandığınız dosyaları görmek için, görev çubuğunuzdaki simgeyi sağ tıklamanız yeterlidir. Örneğin Word simgesini sağ tıklayarak, en son kullandığınız Word belgelerini görebilirsiniz. Ayrıca her zaman elinizin altında olmasını istediğiniz başka dosyalar varsa, bu dosyaları görünmeleri için Atlama Listesi’ne sabitleyebilirsiniz.
Masaüstü iyileştirmeleri
Windows 7, masaüstünüzde pencerelerle çalışma biçiminizi basitleştirir. Pencereleri açmak, kapatmak, yeniden boyutlandırmak ve düzenlemek için daha fazla sezgisel yol sunar.
Daha hızlı, daha uyumlu performans
Windows 7, performansı geliştirmek için, kişisel bilgisayarları başlatacak, kapatacak, bekleme modundan çıkaracak ve daha hızlı yanıt vermesini sağlayacak şekilde tasarlandı..
Güç yönetiminde gelişmeler
Kişisel bilgisayarınızı bir süre kullanmadığınızda ekranı karartan uyarlamalı ekran parlaklığı gibi güç tasarrufunun geliştirilmesine yönelik özellikler ekleyerek, Windows 7′yi pil ömrünü geliştirecek şekilde tasarladık. DVD oynatmak için daha az güç kullanmak (bu özellik yolculuklarda kullanışlıdır) ve işlem gücünü daha etkili şekilde kullanmak, geliştirilen diğer özelliklere dahildir.
Uyumluluk
Windows XP için tasarlanmış olan verimlilik ve işletme programlarının çoğunu Windows 7 Professional veya Ultimate ile çalıştırabilirsiniz. Bazı ek yazılımlar gerekebilir ve Microsoft sitesinden ücretsiz olarak karşıdan yüklenebilir.
Windows Dokunma
Windows 7 ile, dokunmatik ekranlı monitörünüz varsa, bilgisayar ekranınıza yalnızca dokunarak, daha doğrudan ve doğal çalışabilirsiniz. Aşağı kaydırmak, pencereleri yeniden boyutlandırmak, medya yürütmek, yana kaydırmak ve yakınlaştırmak için parmaklarınızı kullanın.

Programı indir

Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 - 32 Bit + Crack indir Reviewed by Unknown on 18:40 Rating: 5

2 yorum:

  1. admin turbobitte 4 tane iso dosyası çıkıyo hangisi hangisi şimdi
    ?

    YanıtlaSil
  2. Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 - 32 Bit + Crack Indir - Hayri Express >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 - 32 Bit + Crack Indir - Hayri Express >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Windows 7 Ultimate (Türkçe) 64 - 32 Bit + Crack Indir - Hayri Express >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

All Rights Reserved by Hayri EXPRESS © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.