Top Ad unit 728 × 90

Secde Süresi Kabe imamı Mahir

 Secde Süresi Kabe imamı Mahir



 Secde Süresi Meali


32-secde:

1 - Elif, Lâm, mim.

2 - Kendisinde Şüphe Olmayan met kitabın indirilişi, âlemlerin Rabbi Olan Allah tarafındandır.

3 - Yoksa ONU (Muhammed) uydurdu mu diyorlar? Hayır, O Senden ÖNCE kendilerine Bir uyarıcı gelmemiş Olan Bir kavmi korkutman Click, Rabbin Tarafindan Gelen Bir haktır. Gerek ki, Kabil ederler hidayeti.

4 - Allah O'dur ki, gökleri, gideceği ettik Ikisi arasındakileri Altı Günde yaratmış, SONRA Arş Üzerine istivâ buyurmuştur (hakim Olmuştur). Sızın Click O'ndan Baska ne bir dost Vardır, ne de bir şefaatçi! Düşünmeyecek misiniz Artik?

5 - O, gökten Makyajını, (yukarıdan Asagiya) isleri düzenler, SONRA da o Isler, saydıklarınızdan bin Sızın Yıl KADAR Olan Bir Günde O'na Yükselir.

6 - onu Seye Gücü yeten, Eklendi çok merhametli Olan O'dur İşte görüleni de görülmeyeni de bilen.

7 - Yarattığı onu Seyi güzel Yaratan Insani yaratmaya çamurdan başlayan O'dur Bir ettik.

8 - SONRA da onun soyunu süzülmüş Bir özden, değersiz Bir sudan yaratmıştır.

9 - SONRA ONU Düzenli Bir ​​şekle sokup, icine Kendi ruhundan üfürdü. Gönüller var etti A.Ş. gözler Click kulaklar, Sızın ettim. Siz pek az şükrediyorsunuz!

10 - ONLAR: "? Biz Yerde kaybolup gittikten SONRA, Gerçekten biz mi Yeni Bir yaratılışta bulunacağız" Dediler. But onLar Rablerine kavusmayi (O'nun huzuruna varacaklarını) Inkar Eden kâfirlerdir.

11 - De ki: "Size vekil kılınmış Olan Ölüm Meleği canınızı Transaction, SONRA döndürülüp Rabbinize götürüleceksiniz."

12 - Ey Muhammed! Günahkârların, Rablerinin huzurunda başları ÖNE eğilmiş Olarak: "Ey Rabbimiz gorduk dinledik ettik, simdi delice Geri çevir de salih amel işleyelim Bir, Çünkü biz Artık kesin bir sekilde inanıyoruz." Bir gorsen derlerken!

13 - Eger biz dilemiş olsaydık onu nefse hidâyetini verirdik. But benden "Bütün Cehennemi elbette dolduracağım cinlerden ettik Cep telefonları için." sözü hak Olmuştur.

14 - "!. Ey Halde met gününüzle karşılaşmayı unuttuğunuzdan dolayı Tadin azabı İşte biz de Sizi unuttuk Yapmakta Olduğunuz ISLER Yüzünden Tadin ebedi azabı!"

15 - Bizim âyetlerimize öyle kimseler iman eder ki, onlarla kendilerine öğüt verildiği Zaman secdelere kapanırlar A.Ş. Rablerine hamd Ile teşbih ederler de büyüklük taslamazlar.

16 - Onların yanları yataklardan uzaklaşır, korku ÜMiD icinde Rablerine dua ederler ettik kendilerine verdigimiz rızıklardan hayıra sarfederler ettik.

17 - simdi Hiç kimse kendileri Click, yaptıklarına karsilik gözler aydınlığı Olacak şeylerden Neler Gizlenmiş oldugunu bilemez.

18 - Öyle ya iman Eden kimse, fasik Olan Gibi olur mu? ONLAR Eşit olamazlar.

19 - Evet, iman edip de salih amelleri Işleyen tutacak kimselerin, yaptıklarına karsilik Bir konukluk (ağırlanma) Olarak me'vâ (barınak) cennetleri Vardır.

20 - Ama fâsıklık etmis olanların barınakları ateştir. Oradan kendilerine ettik çevrilirler onun cikmak istediklerinde oraya Uykuda "Haydi Tadin O Ateşin yalanlayıp durduğunuz azabını!" DENIR.

21 - SU Bir Gerçek Ki, onlara o En Büyük azabdan ÖNCE Yakın Manzara azabdan (Dünyada) da tattıracağız. Umulur ki, (kötülükten) dönerler.

22 - Rabbinin âyetleriyle kendisine öğüt verilip de, SONRA onlardan Yüz çeviren kimseden DAHA zalim kim Olabilir? Gerçekten biz, günahkârlardan intikam alacagiz.

23 - Andolsun ki biz vaktiyle Musa'ya Kitap vermiştik. Simdi de sen ona (Öyle Bir kitaba) kavuşmaktan Şüphe icinde Olma. Biz ONU İsrailoğullarına doğru'ait yolu göstren Bir rehber kılmıştık.

24 - Onların in içinden, sabrettikleri Zaman Bizim emrimizle doğru'ait yola ileten önderler yetiştirmiştik. ONLAR, Bizim âyetlerimize kesin bir sekilde inanıyorlardı.

25 - simdi ihtilafa düştükleri Seyler Hakkında şüphesiz ki Rabbin kıyamet Günü aralarında AYIRICI Hükmü verecektir.

26 - Kendilerinden sonra, yurtlarında gezip dolaşmakta oldukları iyi kuşakları helâk etmis olmamız, DAHA onlari Doğru yola iletmedi mi? Şüphesiz bunda ibretler güzel Vardır. Hala kulak vermeyecekler mi?

27 - Ya Hiç görmediler mi ki, biz kır Makyajını suyu salıveriyoruz da onunla Bir ekin çıkarıyoruz. Ondan Hayvanları da yiyor, kendileri de. Hala gözlerini açmayacaklar mı?

28 - Bir de "Ne Zaman o fetih, Eger doğru'ait söylüyorsanız?" diyorlar.

29 - De ki: "Inkar Edenlere o fetih Günü iman etmeleri Fayda vermez onlara Göz açtırılmaz ettik."

30 - simdi sen onlardan Yüz çevir de gözet. Çünkü onLar da gözetmektedirler.


Secde Süresi Kabe imamı Mahir Reviewed by Unknown on 19:12 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hayri EXPRESS © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.