Top Ad unit 728 × 90

Google Maps için maceraya var mısınız?

Google Maps Sırt çantanızla ulaşması güç yüksekliklerde dolaşarak tecrübelerinizi dünyayla paylaşmak ve Google Maps'e katkıda bulunmak istiyorsanız, Google'ın yeni fırsatı sizi yakından ilgilendiriyor.

Google'ın 19 kilogram'lık Trekker çantasını taşıma hakkı kazanabilmek için öncelikle şirkete bunu neden yapmak istediğinizi açıklamanız, çantayı nerede taşıyacağınız ve gideceğiniz yere dair izinleri göstermeniz gerekiyor.

Google Trekker ekipmanının detaylarını şöyle anlatıyor: "Trekker, Android'li bir cihaz tarafından işletiliyor ve farklı yönlere bakan 15 lensten oluşuyor. Bu sayede elde edilen görseller, 360 derecelik panoramik görüntüler halinde birleştirilebiliyor. Operatör yürüdükçe yaklaşık 2.5 saniyede bir fotoğraf çekiliyor. Bu kamera teknolojisini kullanarak oluşturduğumuz ilk koleksiyon, Arizona'daki Grand Canyon'un sert, taşlı arazisiydi."

Son olarak Trekker'la elde edilen Google Maps görüntüleri arasında Japonya'nın Gunkanjima adası bulunuyor. Ada, James Bond'un Skyfall'da rehin tutulduğu yer olarak biliniyor.
Google Maps için maceraya var mısınız? Reviewed by Unknown on 15:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hayri EXPRESS © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.