Top Ad unit 728 × 90

iPhone 6 hayal gücünü aştı

Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Samsung S4'ün tanıtımının yapılmasının ardından gözler Apple’e döndü. Şimdi sıranın Apple'ın iPhone serisine yeni ekleyeceği modele geldiği belirtildi.

iPhone hayranlarını tatmin etmeyen iPhone 5'in ardından Apple'ın ne zaman piyasaya süreceği belli olmayan yeni modeliyle iPhone 6 için konsept tasarımlar da ortaya çıkmaya başladı. iPhone 4 ile iPhone 5 çıkmadan önce efsanevi bir telefon olduğuna dair birçok video sanal alemde dolaştı.

Meraklılar iPhone 6'nın nasıl olması gerektiği konusunda tartışmalarını sürdürürken, bazı tasarımcılar da hazırladıkları konsept tasarımları insanların beğenisine sunmaya başladı. iPhone 6 tasarımı olduğu iddia edilen benzer bir video daha internete düştü. Tanıtım videosunda, iPhone 5 boyutlarında olduğu gözlenen telefonun alt ve üst kısımları açılarak sanal klavye ve projeksiyon gözleri ortaya çıkıyor. iPhone üzerinden projeksiyon cihazını andıran sistemle duvara yansıyan görüntülerde sanal klavye kullanılarak komut veriliyor.


Kullanıcı, yüksek kalitedeki oyunu sanal klavye üzerinden oynaması dikkat çekiyor. Sosyal paylaşım sitesi kullanıcıları yaptıkları yorumlarda hazırlanan tanıtım videosunu hayranlıkla izlediklerini belirtirken, hayallerindeki akıllı telefonun üzerinde bir tasarım olduğunu vurguluyor.

iPhone 6 hayal gücünü aştı Reviewed by Unknown on 13:27 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hayri EXPRESS © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.