Top Ad unit 728 × 90

GTA 5 Seslendirmelerini Gerçek Çete Üyeleri Yapıyor

Görünen o ki, Rockstar GTA 5 için oldukça ciddi bir şekilde hazırlanıyor. GTA 5'in çıkışına az bir süre kaldı ve Rockstar oyunla ilgili detayları enine boyuna açıklamaya başladı. En son oyunda kullanabileceğimiz arabaları ve oyunun müziklerini tanıtan Rockstar bu özellikleri videolar ve ses yayınları ile oyunseverlere tattırmıştı. Şimdi ise sıra oyunun seslendirmelerinde.

Rockstar GTA 5 seslendirmeleri için kullanılacak ses aktörlerini bulmak için özel bir kişiyi görevlendirmiş. Bu kişi ise gerçek çete üyelerini seçerek seslendirme kadrosuna dahil etmiş. Rockstar'ın böyle bir adım atmasının nedeni ise seslerin oyunun gerçekçiliği ile karşılaştırıldığında arka planda kalmasını istememesi.

GTA 5'te birçok farklı çete mevcut olacak. Zenci çeteleri, latin çeteleri ve daha birçok değişik çete özel olarak seslendirilmiş. Bu çetelerin seslendirilmesinde kullanılan gerçek çete üyeleri özel dövmelere sahip olan hapisten yeni çıkmış çete üyelerinden seçilmiş. Rockstar bu seçimleri yaparken standart bir ses aktörünün taklit yaparak oyunun gerçekçi havasını bozmasını istememiş.

GTA San Andreas Full indir 

GTA 5 çok yakın bir süre içinde çıkış yapacak. http://www.tamindir.com/gta-5-seslendirmelerini-gercek-cete-uyeleri-yapiyor_h-4798/
GTA 5 Seslendirmelerini Gerçek Çete Üyeleri Yapıyor Reviewed by Unknown on 05:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hayri EXPRESS © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.