Top Ad unit 728 × 90

Bahçeli Yarın Adayların Tanıtımı İçin İzmir'e Gidecek


MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de büyükşehir ve 30 ilçenin adayını tanıtmak için İzmir'e gidecek. Bahçeli'nin şehre gidecek olması partililerde heyecan yaratırken hareketlilikte başladı.


İL BAŞKANI DUYURDU


Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı NECAT KARATAŞ, yarın gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.


"ADAYLARIMIZ HERKESİ KUCAKLAYACAK"


Karataş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantımız 'İzmir Sevda Hareketimiz'in başlangıcı olacaktır. Bizim için gurur, bizim için zafer ve bizim için hız kaynağı olan adaylarımız, bizzat Genel Başkanımızın açıklamalarıyla bütün İzmir'i kucaklayarak seçim yürüyüşüne başlayacaktır." dedi.


BAHÇELİ BİZZAT TANITACAK


İzmirimize hizmet borcumuzu ödemek için çıktığımız bu yolda Genel Başkanımızın bizlere güç vermesi, zafere olan inancımızı artırmıştır. Yarın saat 13.00'de büyükşehir belediye başkan adayımız dahil olmak üzere 30 ilçe adayı da açıklanacaktır. Bu kutlu yürüyüşe, bu sevda hareketimize bütün hemşehrilerimizi Genel Başkanımızla birlikte olmaya davet ediyorum, davet ediyoruz."

Bahçeli Yarın Adayların Tanıtımı İçin İzmir'e Gidecek Reviewed by Unknown on 13:26 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hayri EXPRESS © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.