Top Ad unit 728 × 90

İzmir'de 10 Bin Kişi AK Parti Binasına Yürüdü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde toplanan yaklaşık 10 bin kişi, Ak Parti Karşıyaka Ilçe Başkanlığı’na yürüyerek ‘hırsız var’ diye bağırdı. Protestocu grup, parti binası önüne süpürge bıraktıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

10 BİN KİŞİ TOPLANDI

17 Aralık’ta düzenlenen yolsuzluk ve rüşvet iddialarını içeren operasyon ve sonrasında yaşanan gelişmeleri protesto etmek isteyen yaklaşık 10 bin kişiKarşıyaka ilçesi Çarşı girişinde toplandı. Eyleme, Izmir Cumhuriyet Için Güçbirliği Platformu, sendikalar, STK’lar, taraftar gurupları ve öğrenci örgütleri katıldı.Karşıyaka Çarşı girişinde ‘hırsız var’, ‘her yer rüşvet her yer yolsuzluk’ şeklinde sloganlar atan protestocular, Ak Parti Karşıyaka Ilçe Başkanlığı önüne kadar yürüdü.

AK PARTİ BİNASINA SÜPÜRGE BIRAKTILAR

Protestocular ellerinde, ‘hırsızlık babadan oğula geçer', ‘ayakkabı kalpazanı parası', ’Yolsuzluğunuz Yoksulluğumuzdur’, ‘hükümet istifa’ yazılı dövizler taşıdı. Ak PartiKarşı İlçe Teşkilatı önüne gelen grubu Çevik Kuvvet polisi iki TOMA aracıyla karşıladı. Protestocularla görüşen polis şefleri, göstericiler arasından 10 kişilik bir grubun ilçe binası önüne süpürge bırakma talebini kabul etti. Yaklaşık 10 kişi bina önüne 4 süpürge bıraktı. Protestocular daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
İzmir'de 10 Bin Kişi AK Parti Binasına Yürüdü Reviewed by Unknown on 13:28 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Hayri EXPRESS © 2014 - 2015

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.